ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ?

Всеки има своята голяма любов и страст. Това са нещата, които карат човек да се труди усилено и да харесва това, което прави. Ние, в “Мони Мес”, не правим изключение. Нашата любов и страст са производството на първокачествено прясно, българско месо, а нашето желание е то да достигне до всяка една трапеза. За това, ние, от “Мони Мес”, се трудим неуморно, за да ви предоставим богат избор от висококачествени месни продукти, произведени в България.

“Мони Мес” разполага със собствена свинеферма, намираща се в непосредствена близост до град Хасково, която е изградена по всички изисквания за хуманно отношение и отглеждане на животните. Така, ние от “Мони Мес”, целим да затворим производствения цикъл от собствената ферма до крайния потребител. Само по този начин, ние можем да гарантираме пълен контрол на производствения процес и да предложим безкомпромисно качество на нашите продукти.

Продуктите, които в момента се предлагат от фирма „Мони Мес”, са от свинско, телешко, агнешко и говеждо под формата на месо, разфасовки и субпродукти. Също така, компанията предлага месни заготовки, мляно месо, термично обработени продукти, варено пушени деликатеси и колбаси, както и шунка, бахур и саздърма. Всеки един от артикулите, носещ логото на фирма “Мони Мес”, е с гаранция за високочествен български продукт, който отговаря на всички европейски изисквания.

Като награда за усилията, които ние, от “Мони Мес”, полагаме ежедневно за осигуряване на производството на качествени български месо и месни продукти, е връчения сертификат за маркиране на хранителни продукти със знак “Безопасни Храни”, издаден от Федерацията на потребителите в България през 2011 година. Също така, “Мони Мес” е удостоена и с награда от Хасковската търговско промишлена палата, като фирмата с най-големи инвестиции в месопреработвателния бранш в Хасковска област. Тези награди показват и оценят усилията, които ние от “Мони Мес” полагаме, за да доставим на клиентите си пресни Български продукти с гарантиран вкус и качество.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Фирма “Мони Мес” започва своята дейност през 2008 година, като най-модерната лицензирана кланица в Южна България. “Мони Мес” е построена с помощта на програма САПАРД и отговаря на съвременните изисквания и европейски стандарти за качество и контрол на производството. Желанието на фирмата е да предлага на пазара качествено и прясно българско месо. От откриването си до днес, компанията непрекъснато работи по подобряването и модернизирането на производството и дейността си, с цел задоволянето на растящите нужди на своите клиенти. През 2011 година “Мони Мес” изгражда транжорна към съществуващата кланица, а през 2014 година е открита и модерна кланица за едри преживни животни.